Àxel Esteve acaba 38è a l’eslàlom del Mundial

Els Campionats del Món de Courchevel-Méribel s’han tancat avui amb l’última cita, l’eslàlom masculí, en el qual Àxel Esteve ha assolit la 38ª posició.

L’esquiador andorrà ha completat les dues baixades amb un temps total de 1.44.94, amb +5.44 respecte al guanyador, el noruec Henrik Kristoffersen, que s’ha penjat l’or amb 1.39.50. Esteve aconseguia el 41è temps a la primera mànega amb +1.19, mentre que a la segona marcava el 37è registre parcial amb +3.53. Finalment se situava 38è en finalitzar tots els corredors.

Roger Vidosa, director d’esquí alpí de la FAE, ha explicat que Esteve ha esquiat “al seu nivell a la primera mànega”, tot i que amb algun error que sense ell hagués “esgarrapat mig segon”. Al final, una mànega “correcta que el situava entre els corredors del seu nivell”. A la segona mànega “ha sortit molt bé”, a un primer mur “força bé”, però a la segona part comet una errada que el fa anar ja al darrera la resta de la baixada sense poder recuperar el ritme. “Al final el balanç és positiu, encara ha de seguir el seu camí en Copa d’Europa, intentant agafar els 30 com va fer l’altre dia a Berchtesgaden, per intentar tenir millor dorsal a esdeveniments com aquest per enganxar el top30”, ha manifestat Vidosa.

Foto: Christophe Pallot/Agence Zoom.

Deixa un comentari

Previous post Tres medalles dels judokes andorrans a Tolosa
Next post Isabella Pérez i Èric Mitjana s’imposen al paral·lel U16 de l’Àliga