Babatunde tornarà a Andorra

El MoraBanc Andorra ha fet oficial, aquest dimarts, el fitxatge del jugador de Sierra Leona Babatunde Olumuyiwa, que havia reforçat l’equip durant la fase final excepcional de la Lliga Endesa. El pivot ha estat fitxat definitivament per una temporada gràcies a les bones sensacions que va deixar el seu joc en aquell torneig amb 8,6 de valoració als cinc partits.

‘Tunde’ Olumuyiwa, de 2,05 metres i 27 anys, havia completat abans temporades destacades a la Leb Or, especialment les dues darreres amb el Betis i el B the Travel Band de Palma de Mallorca A Palma va acreditar 4,2 punts i 6,5 rebots per partit per un 9,5 de valoració.

“Tunde va estar a un nivell excel·lent en la fase final i en aquell moment ja vam tenir la possibilitat de fitxar-lo molt present per les moltes coses bones que pot aportar” afirma el General Manager Francesc Solana, que afegeix que “és un jugador intens, físic, treballador i solidari que té moltes ganes d’aprofitar aquesta oportunitat i que en una temporada llarga i exigent ens ajudarà moltíssim”.

 

Foto: ACBPhoto / M.Pozo

Deixa un comentari

Previous post Raya, nou entrenador del VPC femení 
Next post IRONMAN arriba a Andorra per quedar-se