Bañuz, renovat

El FC Andorra i Miguel Bañuz han arribat a un acord per la renovació del seu contracte per la temporada 2020/21. Bañuz, disputarà així la seva segona temporada al club tricolor.

El porter Il·licità s’ha mostrat feliç per la noticia: “Estic molt content per la renovació. Per mi personalment ha estat un any complicat perquè a l’inici no participava molt, però treballava content cada dia, amb els companys i el personal del club. Amb l’arribada del Nacho, em va donar l’oportunitat i em sentia amb confiança pel tram final de temporada”. El porter de 26 anys, ha destacat també el país com factor important: “Andorra m’ha acollit amb els braços oberts. M’he adaptat molt bé al país i estic molt feliç vivint aquí”.

Finalment, Bañuz ha volgut destacar el projecte com a factor clau per la renovació: “Em motiva el projecte per intentar l’ascens de categoria. Quan tens 19 anys penses en jugar, en fitxar per un equip ambiciós i crec que això ho he aconseguit al FC Andorra. L’ambició de millorar és molt gran, es fa un projecte per això i crec que és el club idoni per créixer esportivament”.

Cal recordar que Miguel Bañuz ha disputat 5 partits aquesta temporada amb el FC Andorra, jugant els dos partits de Copa del Rei i les dues darreres jornades abans de l’aturada pel Covid19, on va aturar un penal decisiu al Rico Pérez contra l’Hércules CF.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc, de nou, compromés
Next post Tornen els entrenaments de la FAF