Bartumeu Gabriel haurà de passar per quiròfan en trencar-se el lligament creuat de la cama dreta

Bartumeu Gabriel haurà de passar per quiròfan en confirmar-se avui el trencament del lligament creuat anterior de la seva cama dreta. L’andorrà es va lesionar el passat dia 19 durant el gegant que es va disputar a Pozza di Fassa.

Gabriel va disputar la primera mànega del gegant dels Nacionals de Brasil que se celebrava el passat 19 de gener a Pozza, però a la segona mànega no va acabar. Molèsties al genoll van fer que l’equip revisés el genoll dret a un centre mèdic. Les primeres exploracions van obligar a l’andorrà a tornar a Andorra el més aviat possible per confirmar l’abast de la lesió. Així, les proves realitzades a Andorra han confirmat la lesió de creuat i una possible afectació al menisc que, en qualsevol cas, es veure clarament durant l’operació de creuat.

A partir de l’operació, que està programada pel pròxim 8 de febrer, es determinarà la duració de la recuperació.

Bartumeu Gabriel, esquiador: “Ha sigut una pena fer-me mal perquè estava tornant a agafar el ritme, i em notava amb un estat de forma boníssim. Al final em va cedir el genoll, va ser totalment inesperat. És complicat i frustrant però ja tinc el focus a l’operació, el 8 de febrer, i a la recuperació. I concentrat per tornar el màxim de bé possible i en el millor estat de forma possible cap al mes de setembre o octubre”.

Pere Cornella FOTO: Origami Òscar Rius

 

Pere Cornella, out al supergegant de la Copa d’Europa de Tarvisio

Pere Cornella és a Tarvisio, on avui ha obert la Copa d’Europa de velocitat amb la disputa del supergegant. L’andorrà, però, no ha pogut finalitzar la cursa.

Avui Cornella sortia amb el dorsal 110 en una cursa de 115 esquiadors. L’andorrà no ha pogut acabar la carrera.

El calendari d’aquesta Copa d’Europa continua demà i demà passat, amb dos entrenaments, per reservar pel dijous i divendres les curses de descens.

 

 

Deixa un comentari

Previous post Segon entrenament per a Jordina Caminal a la Copa d’Europa d’Orcieres
Next post Entrevista Marta Alberch, CEO d’Andtropia