Bessone fa un pas al costat però seguirà a l’FC Andorra

Fede Bessone no seguirà al primer equip de l’FC Andorra. El club tricolor ha comunicat la baixa del primer equip de Bessone, que seguirà al club però integrant-se a l’staff tècnic de Nacho Castro a la primera plantilla.

El lateral argentí, nascut a Córdoba, l’any 1984,  va debutar amb l’FC Andorra el 5 de gener del 2019 contra l’EFAC Almacelles a Primera Catalana. Va ser un jugador amb una llarga trajectòria al futbol professional, es va convertir ràpidament en una de les veus autoritzades del vestidor, convertint-se en un dels capitans tricolors. Bessone ha disputat 31 partits amb el club: 13 de a la Segona divisió B, 16 a Primera Catalana, 1 de Copa del Rei i 1 de Copa Catalunya. El jugador argentí va ser un dels homes importants en l’ascens a tercera divisió i la consecució de la Copa Catalunya Amateur.

Malgrat això, el jugador feia temps que observava la possibilitat de seguir al club però com a tècnic i no ha deixat escapar la possibilitat que li ha brindat del club. De fet, quan tot va començar, va sorgir com un dels homes que podrien fer-se càrrec de la base i en cap moment el tricolor va descartar l’opció. Però ara, ha arribat l’hora de fer un pas al costat.

“El club vol agrair al jugador la seva professionalitat al llarg d’aquesta temporada i desitjar-li tota la sort en aquesta nova etapa”, va anunciar l’entitat en un comunicat.

Deixa un comentari

Previous post Pas de gegant de l’Inter d’Escaldes
Next post Esperant el moment per tornar a competir