Bienert i Jordi als Mundials júnior de freeride

Els esquiadors andorrans Dani Bienert i Jaume Jordi  participaran en els Campionats del Món Júnior de Freeride, els Freeride Junior World Championships, que tindran lloc demà a l’estació austríaca de Kappl. Aquests campionats són la culminació del Freeride Junior Tour, i s’hi troben els millors riders del món d’entre 15 i 18 anys, provinents de països dels diferents continents com Estats Units, Canadà, Japó, Nova Zelanda, Suècia, Suïssa, Alemanya, França o Espanya, entre d’altres. Les bones condicions de neu que s’hi presenten, amb gruixos d’entre 20 i 30 cm de neu nova, oferiran una excel·lent ocasió als diferents riders de demostrar el seu potencial com a futures promeses del freeride mundial.

L’actuació dels andorrans als 2023 Yeti Freeride Junior World Championships es podrà seguir demà a través del web del Freeride World Tour: www.freerideworldtour.com, que retransmetrà l’esdeveniment en directe a partir de les 10:00 del matí.

Bienert i Jordi, de 18 i 17 anys respectivament, formen part de la Freeride Academy d’Ordino Arcalís, una escola especialitzada en esquí fora pista per a joves d’entre 13 i 18 anys creada el 2021 amb el suport i implicació de les estacions de Grandvalira i Ordino Arcalís per a potenciar el talent dels joves practicants d’aquesta modalitat. El programa els prepara per a la competició amb entrenaments que també inclouen aspectes com l’estudi de les línies, l’orientació i la realització de salts, i on es fomenta també la pràctica segura d’aquest esport.

Deixa un comentari

Previous post Roger Puig, 8è al supergegant dels Mundials millorant el 10è lloc de Lillehammer
Next post Derrota dura de pair de l’FC Andorra 0-1 davant l’Albacete