Bike Friday a Vallnord – Pal Arinsal a 50% de descompte

A partir del divendres 19 de juny fins 21 de juny o fins exhaurir existències, Vallnord – Pal Arinsal posarà en marxa la tercera edició de la versió estival del Black Friday. Seran tres dies on tots els usuaris podran adquirir el forfet d’adult o d’infant d’un dia per al Bike Park amb una reducció en el preu del 50%.

Com ja és costum, cada client podrà adquirir fins a 5 unitats amb aquest preu avantatjós a través del web https://shop.vallnordpalarinsal.com/ca/1-dia-forfet-bike-park—promocio-bike-friday_f_1163.html. Aquests forfets obtinguts a través de la promoció Bike Friday seran vàlids per a infants i adults al llarg de tota la temporada d’estiu 2020.

MÉS DE 40 KM D’ITINERARIS, AMB NIVELLS PER A TOTHOM

Vallnord Bike Park la Massana és situa com quart millor Bike Park del món i el circuit de descens de Copa del Món va ser premiat l’any passat com a millor circuit de DHI 2019. L’estació ofereix a tots els clients més 40 quilòmetres de descens i un desnivell superior als 1.000 metres. Compta amb 29 circuits de diferents nivells dels quals hi ha 21 de descens, 2 d’enduro, 4 de cross country, 1 de four cross, 2 de bicicleta elèctrica, una zona de pràctiques, un Kids Bike Park i un pump track.

Enllaç per efectuar la compra:

L’enllaç només estarà operatiu a partir del dia 19 de juny a les 09h. Per a fer efectiva la promoció, será necessari incloure el codi BIKEFRIDAY-PA20.

https://shop.vallnordpalarinsal.com/ca/1-dia-forfet-bike-park—promocio-bike-friday_f_1163.html.

Deixa un comentari

Previous post Dejan Musli no jugarà a València
Next post La Purito tanca les inscripcions