Bilbao, un bon lloc per sumar una nova victòria

Tots els partits són important en una competitiva lliga com és l’ACB. Però el partit contra el Bilbao d’aquest vespre té tots els al·licients per marcar un “abans i un després” pel Morabanc Andorra. Ancorat a la part mitja de la classificació amb un balanç de 3 victòries i 4 derrotes, guanyar seria tot un bàlsam de cara a encarar el partit de diumenge davant el Saragossa, i somiar en tornar a tenir un balanç positiu de victòries-derrotes, que els tricolors no han tingut després de l’1 a 0 de la primera jornada. Amb el partit davant el conjunt de Mumbrú finalitzarà la marató de partits d’octubre on el Morabanc Andorra haurà jugat un total de nou partits (5 d’ACB i 4 d’EuroCup).

Jugar a Mirivilla no serà fàcil. Els d’Àlex Mumbrú tenen aquella disciplina que els fa perillosos en totes les posicions i en una línia molt similar amb del Principat, la “inspiració que puguin tenir” serà clau per l’esdevenir del partit. Els tricolors arriben amb el típic desgast d’acumulació de partits i amb els dubtes que genera sempre el “no entrenar, viatjar i competir”. La bona assimilacio de l’esforç és clau per afrontar el partit com cal.

El tècnic del MoraBanc ja avançava que aquesta setmana “li agradarà més als jugadors que a l’entrenador” i és que l’equip gairebé només podrà dedicar els dies que no es juga a recuperar-se del partit anterior i a preparar una mica l’anàlisi tàctica del posterior. “Son molts partits en pocs dies i amb viatge pel mig, serà molt important poder descansar entre els partits i encara més estar concentrats perquè cada partit té la seva importància” afirma Nacho Llovet. El pivot creu que “haurem d’aprendre a poder millorar el que no fem bé amb aquest esforç extra mental que caldrà fer molt davant del vídeo”. Pel tècnic ajudant Paco Vázquez, sobre el rival creu que “Bilbao té el segell de Mumbrú i manté una estructura i una filosofia molt marcada” i afegeix que “és un equip complicat amb uns resultats que no reflecteixen com estan jugant”.

 

Foto: Albert Martín / ACB Photo

Deixa un comentari

Previous post Jiménez Kasintserva guanya la primera ronda de l’ITF de Villena 6-4, 2-6, 6-1
Next post De nou, a expenses de les mesures excepcionals