BOMOSA preveu finalitzar les obres d’ICÒNIC després del 2025

El projecte que està en fase de construcció, es preveu que estigui enllestit després del 2025. Això suposarà un retard sobre les previsions inicials que apuntaven a la primavera del 2025 degut a les dificultats trobades en el moment de fer les excavacions. La col·laboració amb el CAR de Sant Cugat farà que més esportistes, sobretot internacionals, puguin conèixer i entrenar a Andorra. Les condicions meteorològiques al port d’Envalira dificulten la construcció que s’aturarà durant la temporada d’hivern.

El CEO de BOMOSA, Manel Garcia que serà qui gestionarà el centre en format concessió per 40 anys ha reconegut que “és que és un projecte en fases per la temporalitat de la construcció, de no fer una construcció sencera continuada que ens porta a pensar que el podrem tenir acabat en el 2025”

ICÒNIC, que així s’anomena el projecte publicoprivat, serà el centre residencial mèdic per a esportistes més alt d’Europa. Estarà situat a 2.508 metres d’altitud, tindrà un total de 86 habitacions, de format individual, dobles i júniors suites amb una capacitat total de 180 persones i un espai de 1200 metres quadrats per entrenament. L’altura és, el fet diferencial amb la resta de 77 centres esportius d’alt rendiment que hi ha a Europa.

Deixa un comentari

Previous post Rècord nacional dels 400 lliures d’Alejandra Mejia que era vigent des del 1997
Next post Alain Cabanes a la 9a Conferència de les parts del Conveni internacional contra el dopatge a París