Bon balanç de Cardelús en el primer test de MotoE

Xavi Cardelús ha participat al llarg dels últims tres dies al test de pretemporada de la Copa del Món Enel de MotoE que els pilots de la categoria han fet al circuit de Jerez.

En aquesta primera presa de contacte amb la moto elèctrica amb la qual disputarà la seva segona temporada mundialista, Cardelús ha estat situat en tot moment entre els 8 pilots més ràpids i, aquest dijous, ha protagonitzat una última sessió d’entrenaments molt positiva ja que ha aconseguit el cinquè millor registre de la categoria amb un excepcional 1:48.488 que l’ha deixat a només 3 dècimes de segon del segon millor temps.

Al llarg dels tres dies, Cardelús i els membres del seu equip han estat centrats en recuperar sensacions en aquesta tornada als circuits i començar a treballar en la posta a punt de la moto de cara a la nova temporada i la prova dels nous neumàtics que s’estrenen aquest any.  A la primera jornada, la volta ràpida de l’andorrà va ser de 1:49.734 i ja el va situar a la primera meitat de la classificació. Ahir va baixar aquest temps amb un 1:49.236 i avui ha arrodonit la feina de forma més que positiva amb l’esmentat 1:48.488.

El pilot andorrà valora d’aquesta manera el resultat de les  tres jornades de treball: “Estic francament content de com ha anat aquest primer test de MotoE de la temporada perquè hem anat sempre a més, millorant sessió rere sessió i marcant molt be la línea de treball quant als settings bàsics que ens han de servir per començar la temporada de la Copa del Món de l’Especialitat. El primer dia ja em vaig situar en el Top8 i no l’he abandonat fins el final amb el tancament excepcional de l’última sessió en la qual he acabat millorant en un segon i 3 dècimes de segon el millor registre que havia fet dimarts al primer dia de treball. La meva volta ràpida final m’ha situat al cinquè lloc de la classificació i, el que és més important, a només 3 dècimes del segon millor registre. El balanç és molt bo perquè hem fet un bon treball respecte a totes les coses que hem anat provant per millorar la moto i això ha quedat reflectit en el cronòmetre. Jo m’he trobat força be des del primer moment i no m’ha costat gaire recuperar sensacions després de la inactivitat de l’hivern tot i que Jerez no ha estat mai entre els circuits que millor se’m donen. D’altra banda, els nous neumàtics que hem provat, milloren el rendiment dels de la temporada passada i aquest és un altre punt molt positiu a afegir al que ha passat aquests dies a Jerez. És un bon començament i cal seguir en aquesta línea.”

 

Deixa un comentari

Previous post Derrota del Morabanc Andorra 85-63 a Kazan
Next post Tercera posició de Laia Sebastià a la Vertical Race dels mundials d’Arinsal