Bon debut de Gina del Rio a la Copa del Món de fons

Bon debut de Gina del Rio a la Copa del Món d’esquí de fons. L’andorrana ha estat 21ª a l’sprint, entrant en la zona de punts WC.

La fondista andorrana, que ha sumat avui 40 punts de Copa del Món gràcies a la 21ª posició final, ha donat la primera gran notícia del dia quan ha aconseguit entrar en les finals de l’sprint. Del Rio marcava en les qualis el 16è temps amb 3.05,44, amb +8.60 respecte a la millor classificada, que era la sueca Jonna Sundling.

Així, Del Rio entrava en el heat 5 dels quarts de final amb la sueca Johanna Hagstroem, la letona Patricija Eiduka, la noruega Julie Myhre, la francesa Lena Quintin i la finlandesa Hilla Niemela.

Als quarts de final, l’andorrana marxava amb el grup, però en la part final la finlandesa Niemela just queia davant d’ella i Del Rio no podia evitar caure també. Amb aquesta situació, es despenjava del cap de cursa i ja no podia remuntar. Així, arribava cinquena a meta amb 3.18,99.

D’aquesta manera, la fondista andorrana finalitzava 21ª i aconseguia puntuar en Copa del Món, en el que és un gran debut en la màxima categoria de l’esquí de fons.

 

Foto: Modica Nordic Focus

Deixa un comentari

Previous post L’Skimo Femení reuneix 315 participants a Pal Arinsal
Next post Guillem Arderiu, 39è al Mundial de PC de Glasgow