Bon paper de Luque i Barbeitos en el curt de l’europeu

Bon paper dels representants andorrans, Brenda Luque i Èric Barbeitos, en el disc curt de l’europeu de patinatge artístic sobre rodes que s’està portant a terme en el Poliesportiu de Govern. La satisfacció ha estat molt gran tant per part dels patinadors, com del propi seleccionador Xavier Orrit.

La primera a sortir ha estat Brenda Luque. La patinadora del Principat s’ha mostrat molt nerviosa i això li ha impedit treure tot el nivell que ha mostrat durant tota la temporada, però tot i així ha pogut classificar-se a l’11a posició. Com el propi Orrit ha explicat “és el lloc que ens esperàvem, ja que per davant té les tres italianes, les tres espanyoles i les tres portugueses”. Pel seleccionador andorrà “Brenda havia de lluitar amb la patinadora alemanya i és el que ha fet”.

Moment d’una de les piruetes del disc curt de Brenda Luque. Foto: Rainero Corbelletti.

 

D’altra banda, en la categoria juvenil masculina, el representat andorrà ha estat Èric Barbeitos que ha mostrat molta seguretat en tot el disc finalitzant en quarta posició, el seu disc curt amb una puntuació de 50,68, rècord personal de puntuació (mai havia arribat als 50 punts).

Èric Barbeitos, en ple disc curt. Foto: Raniero Corbelletti.

Tant Brenda Luque com Èric Barbeitos tindran un dia de descans abans de competir, amb el disc llarg, que els donarà la classificació final.

A la categoria júnior, Jana Galabert competirà dimecres, amb el seu disc curt.

 

Fotos: Raniero Corbelletti Photographie.

Deixa un comentari

Previous post Top10 de Jordi Raposeiras a la Copa Kawasaki a Navarra
Next post Irineu Esteve a bon pas amb la seva recuperació