Bon resultats dels andorrans a l’Open BTT de Barcelona de Roquetes

Part de l’equip del Associació Ciclista Andorra BTT TEAM s’ha desplaçat, aquest cap de setmana, fins a la localitat de Roquetes per disputar una nova prova del Open Barcelona on varen participar Adrià Regada i Cesar Da Cunha. Els del Principat varen tenir un paper destacat durant tota la prova.

Els corredors havien d’afrontar un circuit tècnic de 5,5km al que havien de donar 4 voltes. Adria Regada va ser el ciclista mes destacat al posar-se en la segona volta a liderar en solitari, però en la última volta va trobar alguns doblats que va permetre al seu perseguidor atrapar-lo, jugant-se la victoria al sprint i fent 2 de la cursa. Per la seva part, Cesar da Cunha, cadet de primer any, va ocupar la 18º posició, en una cursa en la que va anar de menys a mes per entrar en un meritori top20.

La propera cita per l’equip es la Copa Catalana Internacional de Barcelona, que es disputa el proper dissabte 1 de maig.”