Bon test de González i Amorós a Ljubljana

Bons resultats de les gimnastes andorranes en el torneig FIG MTM Ljubljana 2021. A la classificació general júnior, la gimnasta Carla Amorós va obtenir la 16a posició entre 20 participants amb una suma total AA de 53,100. Per aparells la seva millor nota va ser 15,150 amb maces, col·locant-se la 13a.

Per part seva, en categoria sènior, Maria González va sumar 58,750 en la classificació general AA, aconseguint la 8a posició entre 10 participants, en la seva primera competició després de dos anys aturada. Per aparells la seva millor nota va ser 18,100 amb el cèrcol, col·locant-se 6a en la classificació d’aquest aparell.

Malauradament, la tercera gimnasta andorrana desplaçada, com va ser Berta Miguel, no va poder competir a causa d’una lesió que es va fer a darrera hora, ja en terres eslovenes.

La propera competició FIG de l’equip serà el 23 i 24 d’octubre en Guimaraes, Portugal.

Previous post Xerrada de Laura Orgué sobre ‘Orientació Professional per a Esquiadors’
Next post Vallnord – Pal Arinsal supera els 2 milions d’euros de facturació i més de 70 mil clients assolint un estiu rècord