Bona feina dels equips de tècnica de la FAE a Suècia

L’equip de tècnica masculí de la FAE ja esta a Andorra després d’arribar de la doble estada a Suècia, primer a Kabdalis i després a Gallivare. Han estat setmanes d’entrenaments amb neu, amb condicions primer més complicades per les altes temperatures, però que han anat millorant per completar un volum de treball adequat.

El bloc masculí format  per Joan Verdú, Àlex Rius, Àxel Esteve, Xavi Cornella, Bartumeu Gabriel i Ty Acosta van estar primer a Kabdalis de l’1 al 8 de novembre, i després a Gallivare, més al nord de Suècia. Verdú i Esteve van marxar dies abans perquè havien de competir a Suïssa, curses que finalment, pel mal temps, no es van poder dur a terme.

Max Tissot, director d’alpí: “Podem fer un balanç molt positiu de l’estada a Suècia. Hem jugat una mica al límit a nivell de neu i temperatures, que estaven amb poca neu al principi i temperatures altes que, poc a poc, van anar baixant. El que hem vist és que hem tingut dies d’esquí molt bons, amb unes condicions de neu espectacular, amb alguna pedreta, però la majoria de dies ha sigut de qualitat. Els corredors han pogut treballar molt bé, estan supercontents de la feina que s’ha fet”.

“Joan i Àxel van marxar una mica abans per fer aquestes curses a Suïssa que malauradament es van anul·lar per culpa del mal temps. Una llàstima, però per a la resta de l’equip, que va estar cinc dies més a Suècia, s’han aprofitat aquests cinc dies, hem pogut compartir entrenaments amb altres equips i la veritat és que tots estan contents de la feina, tant corredors com entrenadors. Ara cal una mica de descans, però ràpidament pujarem altra vegada als Alps i trobarem curses per fer, encara que hi ha moltes que s’anul·len”.

 

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post L’esport andorrà començarà a competir de manera nacional
Next post La delegació andorrana de gimnàstica viu una “aventura” per arribar a Kiev