Bona participació andorrana en el segon dia del mundial de trial a Andorra

Un equip jove i prometedor, que ha d’aprendre i que cal donar suport. Aquest seria el resum de la participació del pilots andorrans a la segona prova del mundial de trial que s’ha disputat a “casa”, a Sant Julià de Lòria. Garcia, Gabriel i Cristina a on cal afegir a Lladó i a Pi han estat la representació andorrana, després que l’Oriol Pi a la categoria Trial2 no surtís aquest diumenge degut a un fort cop a les costella que l’impedia rendir al 100% a sobre de la moto. Els primers a la categoria Trial125, les segones (Lladí i Pi) a la categoria Trial2Women.

L’objectiu de la participació andorrana no era estar adalt. Més aviat era sumar experiència de cara a futures temporades. Els joves, ha estat el seu primer cap de setmana de mundial, i cal dir que res te a veure amb la resta de proves que disputen habitualment: campionats de Catalunya, campionats d’Espanya, campionats d’Andorra. Tenir al costat els cracks d’aquest esport: els Bou, Raga, Fajardo, Fuji, Busto, Canales espanta a més d’un. Tot i això, la representació andorrana ha anat fent. Al seu ritme i sumant experiència.

Pel que fa a la categoria femenina, Laia Pi ha tornat a repetir la gesta de classificar-se per davant de la francesa Marine Aurieres. Ja se sap, que competir a casa era un plus per la petita dels Pi que tot i tenir molèsties a l’ull esquerra, ha tornat a conseguir l’objectiu marcat. Pel que fa a l’Alèxia Lladó, ha continuat sumant experiència, cosa que li anirà molt bé de cara a futurs compromisos.

Pel que fa a la categoria TrialGP, Toni Bou ha aconseguit superar, aquest cop a l’Adam Raga que ha quedat en segon lloc, per davant del pilot de Gas Gas, Jorge Casales.

Deixa un comentari

Previous post Martin Kettlitz acaba en el tercer lloc del podi a Toledo
Next post Doble victòria de Vinyes-Font a Jerez