Dimecres, gener 20, 2021
Banner Top
Bona participació andorrana en el segon dia del mundial de trial a Andorra

Un equip jove i prometedor, que ha d’aprendre i que cal donar suport. Aquest seria el resum de la participació del pilots andorrans a la segona prova del mundial de trial que s’ha disputat a “casa”, a Sant Julià de Lòria. Garcia, Gabriel i Cristina a on cal afegir a Lladó i a Pi han estat la representació andorrana, després que l’Oriol Pi a la categoria Trial2 no surtís aquest diumenge degut a un fort cop a les costella que l’impedia rendir al 100% a sobre de la moto. Els primers a la categoria Trial125, les segones (Lladí i Pi) a la categoria Trial2Women.

L’objectiu de la participació andorrana no era estar adalt. Més aviat era sumar experiència de cara a futures temporades. Els joves, ha estat el seu primer cap de setmana de mundial, i cal dir que res te a veure amb la resta de proves que disputen habitualment: campionats de Catalunya, campionats d’Espanya, campionats d’Andorra. Tenir al costat els cracks d’aquest esport: els Bou, Raga, Fajardo, Fuji, Busto, Canales espanta a més d’un. Tot i això, la representació andorrana ha anat fent. Al seu ritme i sumant experiència.

Pel que fa a la categoria femenina, Laia Pi ha tornat a repetir la gesta de classificar-se per davant de la francesa Marine Aurieres. Ja se sap, que competir a casa era un plus per la petita dels Pi que tot i tenir molèsties a l’ull esquerra, ha tornat a conseguir l’objectiu marcat. Pel que fa a l’Alèxia Lladó, ha continuat sumant experiència, cosa que li anirà molt bé de cara a futurs compromisos.

Pel que fa a la categoria TrialGP, Toni Bou ha aconseguit superar, aquest cop a l’Adam Raga que ha quedat en segon lloc, per davant del pilot de Gas Gas, Jorge Casales.

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment