Bona predisposició de rugbi andorrà a desplaçar-se a Encamp durant dues temporades

El VPC ha enviat un comunicat de premsa a tots els mitjans de comunicació del país, abans de l’entrada a la reunió que han tingut juntament amb la FAR amb el Cap de Govern, en el marc de les converses que el màxim mandatari del país està tenint amb les federacions esportives del Principat. A continuació reproduïm íntegrament el comunicat rebut.

 

“Tenint en compte el conveni d’ús de l’Estadi Nacional que es troba vigent amb el Govern d’Andorra i vist l’èxit merescut del FC Andorra, que aprofitem per tornar a felicitar, per bé de l’esport i per ajudar al seu desenvolupament, el VPC Andorra està disposat a desplaçar-se per dues temporades a les instal·lacions de Prada de Moles que l’Hble Comú d’Encamp ens facilita. La intenció de la FAR es poder continuar desenvolupant el rugbi nacional i disputar els seus partits internacionals, en totes les seves categories, a l’estadi nacional, adaptant-se a les noves condicions.

Aquests acords s’han de consolidar entre el VPC Andorra, la FAR i el M. I Govern d’Andorra, i, per un altra banda, amb l’Hble Comú d’Encamp i necessitarem també la col.laboració de l’Hble Comú d’Andorra la Vella, que en tot moment han demostrat la seva voluntat d’acollir al rugbi i ajudar al desenvolupament d’aquest esport.

Agraïm la bona disposició del M. I. Govern d’Andorra, de l’Hble Comú d’Encamp i de l’Hble. Comú d’Andorra la Vella”.

 

La reunió entre el Cap de Govern, la ministra de Cultura i Esports, el Secretari d’Estat d’Esports amb els representants del VPC i de la FAR. Foto: SFGA.

Deixa un comentari

Previous post El divendres 24 de juny reobre la piscina exterior del Serradells
Next post Tomàs Lomero debuta en els mundial de Budapest amb una MMP

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint