Bona temporada de neu

Ho reconec. Tenia moltes ganes. Cert, molt cert. El dia 3 de desembre comença la temporada oficial d’esquí al Principat d’Andorra. Una temporada que serà “diferent” a la resta, però que estic ben segur que ens ha de donar aquell plus a l’economia del Principat que ens faci tenir alegria. Sí, alegria, allò que tant ens fa falta a la majoria de mortals. L’època que ens ha tocat viure, on la SARS Covid-19 està fent una impressionant sotragada a tot el Món, ens ha tret la il·lusió a molts. Ens han deixat sense éssers estimats i el confinament, diguem-ho clar, ens ha deixat tocats de bolet a més d’un. Però ens hem d’aixecar, perquè un poble com l’andorrà, sempre lluitador no pot abaixar els braços. Són molts anys de lluita i sempre Andorra s’ha sabut moure per continuar essent un nucli econòmic actiu.

Ara, ens toca seguir, i que millor que fer-ho amb neu. La nostra neu. L’element que ha fet que els andorrans siguin el que són. El país busca la desestacionalització, per no dependre únicament del turisme d’hivern, però és el que ens aguanta el PIB que tenim. Toca gaudir-la, de la millor manera possible, i a causa de la situació, amb les mesures de seguretats pertinents.

La situació actual no genera optimisme, cert també. Però estic convençut que seguint les instruccions que el Govern ens marca, la revertirem. O és que ara, el Govern no serveix per res i fa un any era el millor del Món? Cal fer un exercici de responsabilitat entre tots. Cal saber respectar TOTES les opinions, però és cert que quan es juga amb la salut de les persones,… tot és diferent. Algú pensa que el Govern d’un país, sigui el que sigui, farà una gestió negligent amb un afer com el que estem vivim? Perdoneu, la negativitat i la crispació està a peu de carrer i més quan s’escolta depèn de quines afirmacions.

Gaudim de la neu, amb seguretat i amb alegria. Només ho podrem fer, respectant les mesures establertes: mascareta, distanciament social, gel hidroalcohòlic i acceptant que la vacuna, si no cura (que no ho fa) fa que si agafes la malaltia, si no tens cap patologia més, ho puguis passar majoritàriament a casa, sense haver d’anar a l’hospital.

Comerços, hotels, restaurants i camps de neu, us desitjo que tingueu una gran temporada d’hivern.

Deixa un comentari

Previous post Andorra guanya a Jersey en una nova jornada dels Petits Estats d’Europa
Next post L’equip andorrà venç a Mònaco al campionat dels Petits Estats d’Europa