Bones sensacions a la primera cursa d’eslàlom de l’equip masculí

El primer eslàlom de la Copa de Sud-amèrica (SAC) ha significat la primera cursa de la temporada per a lequip de tècnica masculí. Bartumeu Gabriel va ser 15è, Àlex Rius 19è, mentre que Xavi Cornella no va poder finalitzar la primera mànega.

Gabriel ha acabat 15è a 2.59 del guanyador, laustríac Joshua Sturm (1.44.55), i amb 33.08 punts FIS, acostant-se als seus actuals 31.61. Rius ha finalitzat 19è, a 2.77 del vencedor, mentre que Cornella no ha acabat la primera mànega.

A la primera mànega, Rius va fer una baixada bastant correcta, amb una primera part que li costa una mica trobar el ritme però proposa un molt bon esquí, ha explicat Fred Beauviel, responsable tècnic. Pel que fa a Gabriel, una mica enganxat a la neu sense acabar de fer una bona primera mànega. Cornella, per la seva part, sha topat amb un forat a una part, després de sortir amb un dorsal alt (84), i no ha pogut completar la baixada.

A la segona manega, amb la invers, Gabriel va fer una mànega molt correcta perquè acaba a 2.59 després de les dues mànegues respecte al primer, que són tots corredors de Copa dEuropa i Copa del Món, amb la qual cosa estem bastant contents del que ha aconseguit el Bartu. Rius, tot i que no ha aconseguit el seu ritme a la segona mànega, fa un esquí correcte però no és suficient.

Al final, el balanç daquesta primera cursa ha estat molt positiu. Per ser la primera cursa de lany, dona bones sensacions i és un dia molt correcte, ha dit Beauviel.

Deixa un comentari

Previous post El Trofeu de bàsquet d’Escaldes-Engordany clourà la pretemporada del MoraBanc Andorra
Next post ENTREVISTA. Gabriel Fernández Coy: “La temporada del descens em va cremar”

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint