Bones sensacions de Cardelús en els lliures d’Estoril

La primera jornada d’entrenaments lliures prèvia a la primera cita del Moto2 European Championship ha estat força positiva per a Xavi Cardelús.En aquests entrenaments, que ja formen part de la programació oficial de la prova, els pilots han disposat de tres sessions d’entrenaments al llarg de les quals, el pilot andorrà i els membres del seu equip s’han dedicat, sobretot a treballar en la posta a punt de la Kalex partint de la informació recollida al test privat de dos dies fet en aquest mateix traçat dimecres i dijous.

 

A les dues primers sortides a pista Cardelús s’ha centrat sobretot a fer un bon ritme rodant en tot moment entre 1’42,5 i 1’42.9 que pot ser un ritme prou bo de cada a les curses. L’objectiu a la tercera sessió s’ha mantingut ja que tan el pilot com l’equip han decidit focalitzar més la jornada de demà en fer una volta ràpida amb neumàtics nous per buscar un bon temps de cara als classificatoris de dilluns.

 

El pilot de l’equip Stylobike valora ‘aquesta manera la feina feta avui: “Avui hem fet una bona feina sobretot quant a ritme de cursa i hem seguit afinant els reglatges de la meva Kalex. Els temps són força constants i puc mantenir el ritme al llarg de les voltes. Aquest és un factor molt important pensant en les curses de dimarts. Demà muntarem els neumàtics per plantejar una volta ràpida que ens permeti aconseguir una bona posició als “qualis” de dilluns. Ha estat molt important haver entrenat aquí dos dies abans per poder tenir una base de posta a punt i centrar-nos més en preparar els classificatoris i les curses. Estem fent una molt bona feina i les sensacions són bones”.

 

Diumenge es disputarà una segona jornada d’entrenaments lliures, en aquest cas amb dues sessions de 40 minuts cadascuna mentre que dilluns dia 6 ja es faran els entrenaments classificatoris i dimarts, dia 7, les dues primers curses del Moto2 European Championship.

Deixa un comentari

Previous post Traspassa als 52 anys Pep Toni Escandell, un dels auxiliars del Movistar Team
Next post Primers partit “finiquitats” de la Lliga Multisegur