Bones sensacions de la selecció de ruta de la FAC

El prop passat cap de setmana la selecció nacional de ciclisme en carretera va participar al campionat de catalunya de contrarellotge que es va disputar a la localitat del El Bruc (Bcn), El circuit que va ser modificat al que havia de ser el recorregut inicial, es va canviar els dies previs degut a problemes amb autoritzacions derivades del trànsit el que va fer que trobessin un recorregut molt revirat i amb punts perillosos.

El circuit constaba de 7.5km al que els cadet havien de fer 1 volta i els elit-sub23 tant masculí com femeni 2 voltes per completar 15km.

La FAC va assolir bons resultats a nivell general, en una prova en la que el principal era no patir cap caiguda ja que arriben fites importants als calendaris d’aquest corredors. En cadets Adrià Regada va signar una 10º posició, estan a 20″ del podi en una crono apretada, Gerard Mora, sent Cadet de primer any també va tenir un bon resultat obtenint una 23ª posició.

Entre els elits-sub23, destacar la 4º posició de Magali Salomon en categoria sub23 femeni, una prova en la que va anar de menys a mes regulant l’esforç per estar molt a prop de les millors. En masculí destacar l’actuació de Sergi Martin que va signar un 9º posició en categoria sub23 després de tenir que esperar a la sortida per un error dels àrbitres el que va fer que surtis fred.

Marc Saura, que competia en categoria elit, agafa experiencia en una modalitat que te molt per dir i que tot i iniciarse va signar una 17ª posició.

La propera parada per l’equip elit masculí de la FAC es la Vuelta Alicante que es disputa entre els dies 28-30 de maig.