Bones sensacions del Morabanc Andorra davant el Barça malgrat la derrota 87-80

Excel·lent primer amistós pel MoraBanc Andorra aquest divendres al Palau Blaugrana. El Barça ha guanyat per 87-80 però les sensacions que deixa el partit en clau tricolor son molt bones. Els de Natxo Lezkano han demostrat en trams imprecisos de la primera part que són un equip que tot just fa les primeres passes però en la segona s’ha vist una reacció  de gran nivell. Al descans el Barça dominava per 53-32 i els dos quarts de la segona part els ha guanyat el MoraBanc per 19-26 i 15-22. Partit de cames dures i amb els elements clàssics de pretemporada i al mateix temps dels que ja comença a enviar missatges dels plans dels entrenadors i del rol dels jugadors. El MoraBanc de la segona part ha jugat més dur i acoblat, ha tingut encert exterior i ha sabut trepitjar la zona quan ha fet falta. Estem tot just en les primeres línies del pròleg del llibre d’aquesta temporada però sempre va bé que la cosa arrenqui bé per anar despertant l’interès dels lectors. Un equip amb tants jugadors nous és, al mateix temps, molt llaminer pels aficionats. Avui per exemple s’ha pogut veure que Maric (15 i 7) aportarà molt per dins i que Dee (16) i Speight (13) són dos ganivets en atac. Diumenge a les 19h al Pas de la Casa segon test de pretemporada contra l’Elan Bearnais Pau Othez.

Previous post Finalitza l’europeu de patinatge per Brenda Luque i Èric Barbeitos amb un 11è i un 4rt lloc final
Next post Empat “in extremis” de l’FC Andorra en el camp del Mirandés 1-1