Bouwer, Reyes i Pérez campions del Festival de Nadal d’escacs d’Escaldes

 Aquest dissabte 17 de desembre s’ha celebrat la dinovena edició del Festival Escolar de Nadal d’Escaldes per edats que el GEVA ha organitzat d’ençà l’any 2001 i que compta amb el patrocini del Comú d’Escaldes-Engordany.

Aquesta edició ha estat força especial ja que ha suposat la recuperació del torneig més estimat pels joves escaquistes del Principat després de dos anys sense poder-se organitzar degut a la pandèmia. De fet es va intentar realitzar el 2021, però a darrera hora es va decidir suspendre degut a la situació al Principat al desembre de l’any passat.

L’esdeveniment, com en totes les edicions, ha recuperat així el seu espai al Pavelló Prat Gran, un espai fantàstic gràcies a la seva amplitud el que permet disposar d’espai suficient perquè el torneig es pugui desenvolupar sense problemes alhora que els pares que el volen seguir poden col·locar-se a les grades.

Les inscripcions es van tancar el dijous 15 de desembre a la nit, moment en que el formulari on-line va arribar als 130 jugadors, quantitat límit si sumem els inscrits entre les tres categories. Tot i així, les baixes de darrera hora, juntament amb jugadors no presentats, el nombre final de participants, sumant les tres categories, ha estat de 117 jugadors. Si tenim en consideració les nombroses activitats d’aquest cap de setmana, la participació ha estat tot un èxit.

Deixa un comentari

Previous post Joan Verdú repeteix 12ª posició a la Copa del Món
Next post Cande Moreno: “Seguirem lluitant pel top30, penso que ja és una realitat”