Caiguada i retirada de Cardelús a la Jerez2

La mala sort ha fet que una cursa d’aquest diumenge  a Jerez hagi acabat amb caiguda i retirada per Xavier Cardelús quan el seu rendiment estava sent força superior al de la prova disputada ahir.

L’andorrà ja ha tingut millors sensacions al warm-up previ a la prova i, després de fer una bona sortida des de la dotzena posició, ha anat recuperant llocs fins situar-se al vuitè a la quarta volta.

A punt d’acabar la cinquena, quan es disposava a afrontar la recta d’arribada, l’ha colpejat pel darrere el seu company d’equip Piotr Biesiekirski i no ha pogut evitar la caiguda. Tot i perdre força temps, ha tornat a pista a la 20ª posició i a gairebé 1 minut del primer classificat, però tres voltes després s’ha hagut de retirar perquè la moto havia quedat malmesa.

D’haver continuat la cursa al mateix ritme, Cardelús podia acabar cinquè o sisè. La seva volta ràpida en cursa de 1:44.527 ha estat dues dècimes de segon més ràpida que la que va fer a la cursa d’ahir.

El pilot de l’Stylobike Team explica així el que ha passat en aquesta segona cursa de Jerez: “Avui estava fent una bona cursa, però tot s’ha anat per terra en el moment que el meu company d’equip m’ha colpejat pel darrere al final de la cinquena volta quan jo ocupava la vuitena posició i ell la novena. Ha estat un incident que pot passar a les curses i em sap greu, però ja no es pot fer res per resoldre-ho i això és el que conta. He sortit be i he començat a recuperar posicions fins arribar al vuitè. Tenia ritme per acabar a prop del Top5, però tot s’ha acabat amb l’incident del revolt d’entrada a la recta principal. Tot i que he tornat a pista a la vintena posició per mirar d’acabar la prova i entrar als punts, m’he hagut de retirar tres voltes més tard perquè la moto havia quedat tocada a causa de la caiguda”.

La pròxima cita del Moto2 European Championship serà al circuit de MotoLand els dies 3 i 4 d’Octubre. Els pilots de Moto2 hauran de disputar tres curses al llarg del cap de setmana.

Deixa un comentari

Previous post Satisfacció del campus de Marta Pagnini
Next post Els camps de la FAF a la Massana ja tenen la gespa calefactada