Caiguda a la darrera volta de Cardelús quan anava cinquè

Decididament, la temporada 2021 de la Copa del Món FIM Enel de MotoE no està sent la de Xavi Cardelús que avui s’ha tornat a quedar sense concretar el que era un molt bon cap de setmana a causa d’un incident. Una caiguda a l’última volta mentre lluitava per la cinquena posició l’ha acabat deixant sense aconseguir el que hauria estat el seu millor resultat a la categoria.

L’andorrà, que sortia des de la segona fila de la graella amb el sisè millor registre de la E-Pole, ha fet una molt bon sortida i en el decurs de la primera volta ja s’ha situat a la segona posició que mantenia en passar per primer cop per la ratlla d’arribada del RedBull Ring. A la segona volta ha cedit un lloc i s’ha situat tercer i, posteriorment ha estat avançat per altres dos pilots en una cursa programada a només 5 voltes. Quan als primers metres de l’última volta mirava de recuperar-li el cinquè lloc al japonès Okubo, ha perdut el control de la seva moto i no ha pogut evitar la caiguda.

El pilot del Principat explica així com ha anat la cursa al circuit austríac:  “Està clar que aquesta temporada de MotoE no és la meva, però tot i això estic molt content i orgullós de la cursa que he fet i no haver-la pogut acabar no canvia per res la meva valoració positiva. La caiguda a l’última volta quan estava lluitant per la cinquena posició  m’ha deixat avui sense recompensa i sense arrodonir un bon cap de setmana en el qual ens he mostrat molt consistents, sempre entre els 5 ó 6 millors de la categoria. La cursa s’ha vist reduïda de 7 a 5 voltes per les circumstàncies meteorològiques i he fet una bona sortida. Al llarg de les dues primeres voltes he ocupat el segon i el tercer lloc i, a partir de la tercera he cedit un parell de posicions més. Em costava un pel entrar als revolts, però, insisteixo, estic content del cap de setmana i el resultat final de la cursa no és el l’important en aquest cas”.

La pròxima cita de la categoria de MotoE serà al circuit italià de Misano on els pilots de la categoria reservada a les motos elèctriques tancaran el campionat disputant dues curses els dies 18 i 19 de setembre.

Deixa un comentari

Previous post Graslaub no es classifica per la final de la Copa del Món de Maribor
Next post Recupera’t Tyson i estiga’t tranquil !!