Caiguda de Xavi Cardelús a Jerez

Xavi Cardelús no ha pogut acabar la primera cursa de la temporada del la Copa del Món FIM Enel de MotoE que s’ha disputat avui al circuit de Jerez dins del programa del Gran Premio Red Bull de España de MotoGP. La cursa, que estava programada per a les 10:05 s’ha acabat disputant a les 15:30 a causa d’un endarreriment per una caiguda que ha obligat a aturar el warm-up de Moto2.

L’andorrà, que sortia a la vuitena posició des de la tercera fila de la graella, ha caigut a la quarta volta quan ocupava el setè lloc després d’haver fer una bona sortida i haver guanyat una posició a la primera volta.

A la tercera volta, Cardelús era sisè a poc més de 2 segons del líder i, després de perdre una posició, ha caigut a la quarta volta i ja no ha tingut opció de reincorporar-se a la cursa.

Cardelús fa balanç del que ha passat en aquesta primera cursa de l’any: “Estic disgustat per aquesta caiguda que m’ha privat de completar la primera cursa de la temporada amb el que hauria estat el meu millor resultat en aquesta categoria de MotoE. He sortit be, cosa molt important en questes curses que són breus i plantegen dificultats per fer avançaments i, a la segona volta, hi ha hagut una caiguda davant meu que m’ha fet situar-me a poc més de dos segons del grup de quatre pilots que liderava la prova. A partit d’aquest moment, i quan estàvem a punt d’arribar a la meitat de les 8 voltes programades, he mirat de seguir marcant un ritme fort per retallar diferències respecte els primers, però quan estava fent la quarta volta, al segon revolt de la parabòlica, se m’ha tancat de davant i no he pogut evitar anar-me per terra. És una llàstima perquè, tal com ha anat la cursa, podia haver acabat entre el cinquè i el setè, però no ha pogut ser. Em quedo amb la regularitat que he tingut al llarg de tot el cap de setmana sempre entre els 8 millors de la categoria i el bon treball de l’equip. Per tot això crec els bons resultats arribaran aviat.” 

La segona prova de la Copa del Món FIM Enel de MotoE, es disputarà el cap de setmana del 16 de Maig a Le Mans.

 

Xavi Cardelus, MotoE, Spanish MotoGP, 1 May 2021

Deixa un comentari

Previous post L’Obradoiro passa per sobre del Morabanc Andorra 79-51
Next post El HC Serradells empata a 26 a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell