Cal ser exigents

A la cinquena jornada de la LEB Or arriba la primera derrota. Arriba a la pista del Palència, sí. Difícil i complicada pista. Però no per això s’ha de caure amb la resignació i el conformisme. No. El Morabanc Andorra 2022-23 està fent per pujar. Poques vegades, un equip andorrà lidera o està en el grup capdavanter de pressupostos d’una lliga espanyola. Aquest Morabanc Andorra ho està i cal ser exigents, des del primer moment. De ben segur que Francesc Solana no estarà gaire content. Les baixes de Maric i Luz no han de servir d’excuses. Només cal fer una mica de memòria i recordar com a les quatre jornades anteriors, en tots els partits, l’equip no ha sortit al 100% i han hagut de trencar el partit en el tercer quart després del “rapapolvo” en el temps de descans.

Està clar que queda molt. És cert. Però ja es va tenir un doble avís, en els partits de Lliga Catalana davant el Lleida. Allà es deia que era pretemporada, bla bla bla…. ara ja no és pretemporada i l’equip continua mostrant una preocupant imatge quan l’equip que té al davant utilitza el conegut “karate kid” o el que és el mateix, portar a l’extrem la defensa.

Que ningú es pensi que serà una competició fàcil, la LEB Or. Que ningú es pensi que es pujarà sense esforç ni patiment. Un error el pot tenir tothom, sí, però ja sabem el que passa amb els errors… només cal recordar la temporada passada.

Als jugadors, al cos tècnic se’ls ha d’exigir el màxim sense cap mena de mirament. No poden haver-hi més errors. Hi ha enlloc, molt més que un ascens de categoria. Andorra no es pot permetre tornar a fallar.

Siguem exigents i qui no estigui a l’alçada…. (les fronteres estan obertes 24 h)

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc Andorra cau a Palència 72-63
Next post Un triplet de Carlos Martínez fa sumar els tres punts a l’FC Andorra