Caldea obre aquest dilluns la piscina dels socis

Al Club Caldea només li mancava l’obertura de la piscina de 25 m per tenir tots els serveis operatius, pels socis. Això succeirà el proer dilluns quan la instal·lació que mancava per obrir ho faci. Ho farà amb les habituals mesures de seguretat post-COVID19 que marca el Govern.

El servei seguirà amb les mesures de seguretat que ja es porten a terme en altres activitats del Club Caldea. Per anar a la piscina, caldrà reservar mitjançant l’app. Només podran nedar una persona per carril (la piscina en té tres) i un temps màxim de trenta minuts.

Una altra de les normes bàsiques que caldrà seguir és que abans d’entrar a la piscina caldrà que els usuaris es dutxin amb sabó.

La direcció del Club Caldea ha extremat les mesures de seguretat i des de l’obertura del gimnàs, ha habilitat un circuit de mobilitat per la instal·lació amb l’únic objectiu de preservar als socis.

De moment el Termolúdic i l’Innu resten tancats a l’espera que el proper 4 de juliol obrin les portes, amb també, estrictes mesures de seguretat i d’aforament.

Foto: Club Caldea.

Deixa un comentari

Previous post Ara vacances ?
Next post Nou plantejament pel 2020 del trail de la FAM