Caldea vol tancar el 2020 amb dèficit zero

Caldea va celebrar el passat dilluns l’Assemblea General d’Accionistes, on la presidenta de la companyia i Cònsol Major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, i el director general de Caldea, Miguel Pedregal, han fet balanç dels resultats del darrer trienni i dels principals projectes d’innovació i han presentat les previsions pel 2020.

Des del 2017 i durant tres anys consecutius, Caldea ha superat la barrera dels 400.000 clients anuals i any rere any, no només ha anat millorant el tiquet mig de les entrades de l’spa sinó que ha aconseguit complementar el negoci termal, eminentment orientat a turistes, amb el del club esportiu per a residents del país. Aquests factors han estat claus per elevar els ingressos de la companyia a 16,5 milions d’euros l’any 2019, un 5% més que en l’exercici anterior. El creixement de la facturació s’ha combinat amb una bona gestió de la despesa i en el 2019, Caldea ha assolit un resultat net positiu de 650 mil euros, amb un flux de caixa (cash flow) de 3,8 milions d’euros.

Caldea innova

Durant aquest temps, Caldea ha estat un projecte en permanent evolució. Gràcies a aquest esperit revisionista i innovador, el projecte ha arribat al quart de segle de vida amb una proposta de valor cap als seus mercats, d’èxit i plenament actual. Durant l’exercici 2019, s’ha treballat en la construcció de la nova llacuna panoràmica amb el terra transparent. Aquesta instal·lació, que sobrevola el riu Valira a 8 metres d’alçada, acaba de ser finalitzada i obrirà les seves portes el proper dia 4 de juliol amb l’objectiu d’esdevenir el principal atractiu per seduir noves visites.

En paral·lel, la companyia ha accelerat els processos de digitalització de la venda i prestació de serveis i ha centrat tots els seus esforços en fer créixer la venda directa a través del seu web propi, que ara representa el 30% de l’ingrés de la companyia.

Previsions pel 2020: assolir el resultat “zero”

La crisi sanitària de la COVID-19 ha forçat a la companyia a reajustar l’estratègia pel 2020. El pla per afrontar la crisi passa per una important contenció de la despesa i per la paralització de les inversions i té com a objectiu superar l’any sense que l’empresa entri en pèrdues, marcant el resultat “zero”. Aquest nou pressupost ha implicat la redefinició de la tàctica de màrqueting i comercial que ara té l’objectiu d’impulsar la demanda tot generant confiança en la visita a l’spa i creant il·lusió amb l’estrena de la nova llacuna panoràmica.

Deixa un comentari

Previous post La FAF lliura samarretes de la selecció als sanitaris cubans
Next post La Federació de vela organitza els campus d’estiu