Calendari exigent per Albert Llovera en la Toyota Gazoo Iberian Racing Cup 2023

Els que pensaven que després del seu pas pel Dakar, Albert Llovera romandria de braços plegats esperant la pròxima cita a l’Aràbia Saudita doncs, una vegada més, el pilot d’Andorra la Vella no ha tingut inconvenient a portar-los la contrària.
Llovera, de la mà del Grupo La Grajera, ha assegurat la seva participació en la Toyota Gazoo Iberian Racing Cup 2023. La Copa monomarca del constructor japonès, que comptarà amb una espectacular inscripció, es disputarà en el decurs de la temporada en ral·lis de les competicions nacionals, tant d’Espanya com de Portugal, alternant proves d’asfalt i terra.

El Grupo La Grajera va veure la llum fa trenta anys amb l’objectiu de dur a terme diferents projectes automobilístics. Els seus inicis, en el 1990, van estar al costat de la marca Toyota, per a posteriorment continuar amb Lexus i Honda l’any 2000. Amb Honda motos va iniciar la seva col·laboració el febrer del 2020.  

El pilot andorrà, després de les converses amb Toyota España i MSi Motor & Sport Institute, es mostra molt motivat amb la possibilitat, que li ha brindat el Grupo La Grajera, per tornar al món dels ral·lis: “Sens dubte, estic supercontent. Els ral·lis sempre han estat l’especialitat del món del motor que més m’ha agradat, poder tornar després de 8 anys d’absència és un autèntic plaer.”  A més afegia: “Participar en la Toyota Iberian Cup em permetrà estar actiu tota la temporada i fer molts quilòmetres en competició. Això també m’ajudarà en el cas que hi hagi la possibilitat de tornar al Dakar la pròxima temporada”.

Albert Llovera, que pilotarà el Toyota Yaris GR RZ preparat per PCR Sport, tindrà a la seva dreta a Oscar Jose Lopez Saez. Així doncs, Llovera-Lopez formaran un tàndem inèdit. Segons Albert: “La presència de Lopez al meu costat en l’habitacle del Toyota Yaris pot ser de gran ajuda. Després de competir una temporada amb un Yaris coneix bé la mecànica que portarem entre mans”.

El calendari de la Toyota Gazoo Iberian Racing Cup, consta de les següents proves:
11/12 de març, Ralli Fafe (Portugal – terra).
24/25 de març, Rally Terra da Auga (Espanya – terra).
29/30 d’abril, Ralli Terras de Aboboreira (Portugal – terra).
19-20 de maig, Rally Pozoblanco (Espanya – terra).
24/25 de juny, Ralli Lisboa (Portugal – asfalt).
8/9 de setembre, Rally Princesa de Asturias (Espanya – mixt).
13/14 d’octubre, Ralli Vidreiro (Portugal – asfalt).
3/4 de novembre, Rally La Nucía (Espanya – asfalt).

Llovera-Lopez començaran la seva trajectòria en la Copa Toyota Gazoo 2023, en un ral·li amb especials mítiques del campionat del món de ral·lis. Serà el Ralli  Serras de Fafe e Felgueiras, prova vàlida per a l’europeu de l’especialitat (ERC), que es disputarà el pròxim cap de setmana (dies, del 10 al 12) a la zona nord de Portugal.  

Deixa un comentari

Previous post Esteve tanca els Mundials amb una 14a plaça als 50km mass start en clàssic
Next post Problemes de motor fa que Tony Cachafeiro acabi 40è a Zueras

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint