Campanya d’abonaments de l’FC Andorra

Després d’una temporada atípica pel COVID19, on els aficionats no van poder gaudir del tram final del conjunt tricolor, el FC Andorra s’adapta a la nova normalitat presentant diferents novetats en els abonaments de la propera temporada.

La primera novetat d’enguany és el carnet virtual. Els abonats del FC Andorra es podran guardar l’abonament al Wallet o Passbook dels seus smartphones. El FC Andorra, d’aquesta forma, vol refermar el seu compromís amb el medi ambient reduint la quantitat de plàstic que utilitza cada any.

La segona novetat és la col·laboració amb la plataforma Footters, la qual permetrà veure a tots els abonats del FC Andorra, els partits del primer equip tricolor des de casa fins de forma gratuïta fins a 01/01/2021. Tant si el FC Andorra juga a casa com a fora, tant si es pot jugar amb públic o no, els abonats tindran tots els partits en un clic.

La tercera novetat és que tots els abonats del FC Andorra, tindran un 10% de descompte en la compra del marxandatge oficial del FC Andorra.

La quarta i última novetat, és la creació de tres noves modalitats d’abonaments:

– L’abonament juvenil-sènior, destinat als infants de 13 a 17 anys i a les persones majors de 65 anys.

–  L’abonament internacional, per aquells seguidors del FC Andorra que viuen a l’estranger i no poden venir a Prada de Moles.

–  L’abonament solidari, el qual la persona que l’adquireix fa una donació de 30 € a la Creu Roja Andorrana.

D’aquesta forma, el FC Andorra vol enfortir el sentiment de pertinença de tots els seus aficionats al club tricolor.

Tarifes Abonaments FC Andorra 20/21

El FC Andorra, que mantindrà les tarifes de la temporada passada en l’abonament general, vol premiar la fidelitat d’aquells aficionats que renovin l’abonament amb una tarifa especial de 65€. Per aquells nous abonaments generals, el cost és de 80€.

D’altre banda, el club mantindrà gratuït l’abonament infantil, permeten l’accés lliure als partits de casa als aficionats que siguin menors de 12 anys.

Pel que fa les novetats, l’abonament solidari tindrà un cost de 110€, dels quals 30€ aniran íntegrament a la Creu Roja Andorrana.

L’abonament internacional tindrà una cost de 100€ i inclourà l’accés a dos partits de lliga a Prada de Moles (previ avís per correu a abonaments@fcandorra.com) i un samarreta tricolor de regal.

Finalment, l’abonament juvenil-sènior, tindrà un cost de 60€ i per aquells abonats que ja eren abonats la temporada passada i entren en la franja d’edat, tindrà un cost de 49€ la seva renovació.

Deixa un comentari

Previous post En marxa el procés electoral de la FAK
Next post La sub21 cau 1-0 davant Turquia