Campionats de França U16 amb Maià Font, Salva Cornella, Marc Delgado i Lia Escabrós

L’estació Avoriaz acull els Campionats de França U16 amb la presència dels corredors andorrans Maià Font, Salva Cornella i Marc Delgado en homes Lia Escabrós en dones.

Aquest dimarts s’ha disputat el supergegant masculí amb Maià Font, Salva Cornella i Marc Delgado. Font ha estat 69è amb el dorsal 93, a 3.99 del guanyador, el francèes Nash Huot-Marchand (51.87), mentre que Cornella ha acabat 79è amb el dorsal 127, amb +4.34, i Delgado 116è amb el dorsal 129, a 6.54.

Per altra part, al gegant femení celebrat avui Lia Escabrós ha competit amb el dorsal 63 i ha finalitzat 40ª amb +8.48 respecte a la guanyadora, la francesa Lola Blanc (1.53.55).

Dilluns, a més, es van celebrar dues curses també amb presència andorrana. Al gegant masculí es va imposar també Huot-Marchand, amb 1.58.25, mentre que Salva Cornella va ser 72è amb el dorsal 109 i +6.73, mentre que Maià Font va acabar 88è (dorsal 93) amb +8.00 i Marc Delgado 115è (dorsal 101) amb +14.05.

Pel que fa a la categoria femenina, es va disputar dilluns el supergegant. Aquí, Lia Escabrós va ser 79ª amb el dorsal 84, a 5.45 de la guanyadora, la francesa Clarisse Vulliez, que es va imposar amb 53.39.

Dimecres es disputen l’eslàlom masculí, mentre que l’eslàlom femení es disputarà el dijous.

Deixa un comentari

Previous post Torna del 12 al 17 de juliol, la Copa del Món UCI de MTB a Vallnord – Pal Arinsal.