Cancel·lat el primer entrenament de Cande Moreno a la Copa del Món de Val d’Isère

Aquest dijous estava previst el primer entrenament de descens a la Copa del Món de Val d’Isère (França), amb Cande Moreno, però finalment ha estat cancel·lat.

La cancel·lació ha estat per la neu fresca caiguda en les últimes hores, que ha impedit poder tenir en condicions la pista. Així les coses, demà divendres està previst un altre entrenament, mentre que les curses seran dissabte un descens i diumenge un supergegant.

 

Pere Cornella viu l’experiència de la Copa d’Europa a Santa Caterina

Després que dimecres s’hagués de suspendre, avui sí s’ha pogut disputar el descens de la Copa d’Europa de Santa Caterina (Itàlia), amb la presència de Pere Cornella, que ha sumat aquesta experiència a la seua projecció.

Cornella ha tastat el que és una Copa d’Europa amb molt de nivell, amb un descens en què ha marcat 1.28.65. El guanyador ha estat l’austríac Vicent Wieser (1.22.62).

 

Medina és 4ª novament i Garcia 19ª al gegant NJR d’Alleghe

Dimecres ja va ser quarta, i avui dijous Íria Medina ha tornat a repetir posició al gegant Nationa Junior Race (NJR) d’Alleghe (Itàlia). A més, Clàudia Garcia ha estat 19ª.

Medina, que sortia amb el dorsal 13, ha acabat quarta amb 2.25.71, a 1.50 de la guanyadora, la italiana Alessandra Banchi, que s’ha imposat amb 2.24.21. Medina ha acabat a només 0.09 de la tercera posició del podi, que ha estat per a la italiana Chayenne Kostner.

Per la seva part, Clàudia Garcia, que avui ha sortia amb el dorsal 42, ha estat 19ª amb 2.29.37, a 5.16 de Banchi. L’andorrana ha fet el 27è crono a la primera mànega, però a la segona ha marcat el 9è parcial, amb la qual cosa ha millorat posicions fins la 19ª final.

 

Deixa un comentari

Previous post Participació andorrana en el classificatori pel Campionat d’Espanya
Next post Medina i Caminal, primera i segona i punts per a les dues al gegant NJR d’Alpe Cermis