Cande Moreno, 22ª al descens del Mundial

Els Campionats del Món d’esquí alpí de Courchevel-Méribel s’han acabat avui per a Cande Moreno i ho han fet de la millor manera, amb una 22ª posició per a ella, en els seus primers Mundials i amb 22 anys.

L’esquiadora andorrana ha aconseguit avui la 22ª posició, que a més el millor resultat d’una esquiadora en uns Mundials en aquesta disciplina, i tant en dones com en homes. Fins el moment, el millor resultat havia estat el 30è de Kevin Esteve als Campionats del Món d’Schladming (Àustria) al 2013,

L’andorrana ha plantejat un esquí seriós i ha posat el seu nivell sobre la pista de Méribel, escenari de les curses femenines. Moreno ha marcat un crono de 1.30.15, a 2.12 de la guanyadora avui, que ha estat la suïssa Jasmine Flury, que s’ha imposat amb 1.28.03.

L’andorrana marcava el 16è temps al primer intermedi, mentre que feia el 23è al segon i gairebé es mantenia al tercer i quart amb el 23è i 25è, però recuperava en el cinquè intermedi sent la 18ª. Moreno arribava a meta, finalment, amb la 22ª posició que, a més li atorgava la segona millor puntuació FIS de la temporada.

Millora de punts FIS

Moreno ha marcat avui 30.10 punts FIS, el que suposa la segona millor puntuació de la temporada. A Santa Caterina Valfurva, el passat desembre, al descens FIS en què va ser segona, en va marcar 27.51. Tot plegat farà que a la pròxima llista de la FIS millorarà els actuals 31.67.

Foto: Christophe Pallot/Agence Zoom.

Deixa un comentari

Previous post S’escapa la Copa de la Princesa
Next post Resultats de la confrontació Andorra-França U16 en gegant i U14 en eslàlom