Divendres, gener 15, 2021
Banner Top
Cande Moreno acaba 20a al segon supergegant de Zinal

Aquest dimarts Cande Moreno ha disputat la segona cursa de la Copa d’Europa de velocitat femenina a l’estació de Zinal (Suïssa), on ha finalitzat 20ª i ha sumat els primers punts (11 punts) a la Copa d’Europa.

L’esquiadora andorrana ha sabut reaccionar després de dilluns en què finalitzava 66ª en la seva estrena de la temporada, i ha aconseguit situar-se entre les millors, la 20ª en una cursa amb molt nivell. Moreno ha finalitzat amb un temps de 1.13.56, a 2.73 de la vencedora, l’austríaca Lisa Grill (1.10.83).

Només finalitzar la prova, Cande Moreno explicava que “aquest dimarts molt millor. Després d’analitzar el vídeo vaig veure que no vaig estar en ritme de carrera i em va faltar aquesta actitud d’atacar més i em vaig deixar molt temps amb les línies. Va ser un esquí molt correcte però massa sota control. Avui he anat a atacar més i, òbviament no ha sigut una baixada perfecta perquè quan un arrisca sol cometre més errades, però estic més contenta, m’he notat molt millor dins de la dinàmica de cursa, i és el més important”. Moreno ha afegit que “poc a poc anirà venint aquest ritme de carrera. Tinc moltes ganes de córrer més i veure realment a quin nivell puc estar. Contenta per haver aconseguit punts a la Copa d’Europa per mantenir el meu rànquing i estar dintre de les 30 primeres i així poder sortir amb bons dorsals”.

Foto: FAE.

Banner Content
Tags: ,

0 Comments

Leave a Comment