Cande Moreno acaba segona en el descens FIS de Santa Caterina

Cande Moreno es troba en un bon moment de forma i així ho confirma el seu rendiment en les últimes setmanes. L’andorrana està realitzant entrenaments i sobretot curses en què el seu rendiment està sent molt òptim, com ho demostra el seu pas per la Copa del Món de Lake Louise i St. Moritz, i que ho confirma amb la 2ª posició d’aquest dimecres en el descens FIS de Santa Caterina. A més, ha millorat punts, com ho ha fet també Jordina Caminal, que ha estat 40ª a un descens que ha comptat amb 100 corredores.

Ja el dia anterior en les sessions oficials d’entrenaments l’esquiadora andorrana estava marcant cronos entre les millors. Si bé el dimarts va ser quarta a l’entrenament de Santa Caterina, aquest dimecres ha confirmat els pronòstics amb la 2ª plaça a la cursa FIS de velocitat. El seu descens, a més, ha estat a punt de significar la victòria, ja que s’ha quedat a només 0.01 de la guanyadora.

Moreno ha marcat un registre de 1.06.08, a 0.01 de la vencedora, la italiana Sofia Pizzato, que s’ha imposat amb 1.06.07. Tercera ha estat la també italiana Elena Dolmen, a 0.28 de la seva compatriota. Cande Moreno ha marcat, a més 27.51 punts, per sota dels actuals 34.81.

Igualment, Jordina Caminal ha corregut també aquest dimecres i ho ha fet amb un dorsal molt alt, el 72, que amb tot no ha impedit que l’esquiadora de la FAE fes una bona baixada per situar-se a la 40ª posició amb +1.92 respecte de Pizzato i, el que és més important, amb una bona millora de punts, ja que ha marcat 63.65, quan en té 88.56 a l’última llista de la FIS.

Dijous es disputa el supergegant d’aquesta cita de velocitat de Santa Caterina.

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post Les inscripcions a la Sant Silvestre Laurediana ja passen del centenar
Next post Els EEBE U19 tanquen el bloc de gegant amb millores de punts

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint