Cande Moreno es retroba amb l’esquí

Després de quatre mesos, l’esquiadora Cande Moreno, de l’equip de velocitat femení de la FAE, ha viatjat aquests dies a Hintertux (Àustria) per tal de reprendre l’activitat en neu.

A Àustria portarà a terme una estada de cinc dies d’esquí, del 10 al 15 de juliol. Acompanyada pels tècnics Pablo Vallina i Dejan Poljansek, s’ha trobat la glacera en molt bones condicions i amb unes condicions de temps que ha anat millorant segons han passat les jornades. A Hintertux, Cande Moreno portarà a terme un treball de base i també jornades de traça de gegant per aquesta manera recuperar sensacions. De la mateixa manera que per testar el nou material (nous esquís de velocitat i botes).

Cande Moreno, esquiadora: “Hem vingut a Hintertux per fer cinc dies d’esquí després de quatre mesos d’aturada. Estem començant amb un treball de base, amb molts exercicis, primer amb poca velocitat. Poc a poc ens anirem introduint als traçats i amb exercicis amb més velocitat. De moment portem tres dies molt bons; el primer dia va haver una mica de mal temps, però els dos següents han anat molt bé. Ara de cara als dies que queden comencem a introduir un treball més normal, entre cometes, més al traçat, i després tornarem cap a Andorra per continuar amb la preparació física de la pretemporada”.

 

Foto: FAE

Deixa un comentari

Previous post Marina Fernández Muelas: “és una sensació única perquè jugar amb la selecció del teu país és un orgull”
Next post L’Equip Nacional d’Skimo es retroba per fer barranquisme