Aquest divendres, la seu de Crèdit Andorrà, patrocinador de la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí, ha estat l’escenari escollit per donar a conèixer els representants andorrans en els pròxims Campionats del Món d’esquí alpí de Courchevel-Meribel. Cande Moreno i Joan Verdú tenen confirmada la seva participació. A l’acte d’avui han assistit Roger Vidosa, director de la secció d’esquí alpí de la FAE, l’esquiador Joan Verdú i Pepa Gallego, responsable de Comunicació Corporativa de Crèdit Andorrà.

Als Campionats del Món de Courchevel (6 al 19 de febrer) Cande Moreno correrà la combinada, el supergegant i el descens, mentre que Joan Verdú competirà al paral·lel i al gegant. El primer dia de competició a Courchevel-Meribel arrencarà amb la combinada femenina amb Cande Moreno. Això serà el dilluns 6 de febrer (11:00h supergegant, 14:00h eslàlom).

La setmana serà intensa per a Moreno, que continuarà el dimarts 7 amb el primer entrenament de descens. També en tindrà sessió de preparació de descens el dijous 9 i el divendres 10. Abans, però, tindrà una cita important, el dimecres 8 de febrer, el supergegant. La cursa de descens, per tant, es reserva per al dissabte 11 de febrer.

A partir de la setmana següent entrarà en acció Joan Verdú, el dimarts 14 de febrer amb les qualificacions del paral·lel. La cursa d’aquest paral·lel serà el dimecres 15.

El final de la setmana inclourà el gegant masculí, amb Joan Verdú (dia 17), mentre que el cap de setmana està previst per a l’eslàlom masculí, que encara no té assignat representant andorrà. De fet, la decisió de qui serà l’esquiador andorrà en aquesta disciplina, en cas d’haver-hi, es prendrà després de la celebració de les pròximes curses. En tot cas, les qualis de l’eslàlom seran el dissabte 18, i la cursa el diumenge 19, últim dia de competició d’aquests Campionats del Món 2023.

Foto: FAE.

 

Deixa un comentari

Previous post Christos Almpanis es queda en propietat de l’FC Andorra
Next post Mario da Cruz, 56è a la Copa del Món de Cortina d’Ampezzo