Cande Moreno pendent del temps a Zermatt-Cervinia

Arriba la primera cita de la temporada de la Copa del Món de velocitat que comptarà amb Cande Moreno a la sortida, però ho fa amb alguns dubtes per culpa de la meteorologia. De moment, el fort vent a la part alta de la pista de Zermatt-Cervinia (Itàlia) ha obligat a cancel·lar aquest matí de dimecres el primer dels entrenaments oficials.

La idea de la FIS és apurar fins al final perquè es pugui celebrar la competició, amb lescarreres de descens previstes per dissabte i diumenge. Cal recordar que inicialment eren tres els entrenaments previstos: dimecres, dijous i divendres; i dues curses: dissabte i diumenge. Cancel·lat lentrenament de dimecres, cal esperar dia a dia per si es pot complir o no amb el calendari.

Cande Moreno, pendent del temps

Lesquiadora Cande Moreno està pendent de levolució del temps a la zona de Zermatt-Cervinia, escenari de la primera Copa del Món de descens daquesta nova temporada. Avui, però, el primer entrenament oficial sha hagut de suspendre pel fort vent que bufava a la part alta de la pista i només sha pogut realitzar esquí lliure a la part de baix.

Lorganització, ara per ara, treballa amb tots els escenaris possibles, però la ferma intenció és poder dur a terme la competició. Cande Moreno és a Zermatt-Cervinia juntament amb el seu entrenador, Simon Bastelica.

Foto i text: FAE

Deixa un comentari

Previous post Jordi Lestang guanya el campionat d’Andorra de trial
Next post Madrid i Castella la Manxa els rivals d’Andorra en el Campionat d’Espanya juvenil d’handbol