Cande Moreno puntua a la Copa d’Europa al ser 14a al descens de St. Anton

Aquest dimecres Cande Moreno ha tornat a puntuar a la Copa d’Europa, en aquesta ocasió a St. Anton (Àustria), on ha assolit la 14ª posició i ha sumat 18 punts més a la classificació general de la competició.

Moreno ha estat 14ª amb un crono de 1.07.29, a 1.42 de la guanyadora, la francesa Esther Paslier, que s’ha imposat amb 1.05.87. A més, l’esquiadora andorrana ha marcat 47.49 punts FIS, que milloren molt lleugerament els actuals 48.76.

Amb aquesta cursa, Moreno suma 18 punts que fan un total de 61 en la classificació general de la Copa d’Europa de descens, on es troba en la 17ª posició empatada a punts amb l’alemanya Carina Stuffer i la suïssa Nathalie Groebli. És líder la suïssa Juliana Suter amb 466 punts.

Quarta vegada que puntua a la Copa d’Europa aquesta temporada

Aquesta és la quarta vegada aquesta temporada que Cande Moreno puntua a la Copa d’Europa. Va començar la competició sense puntuar a Val di Fassa amb una 37ª posició, però just després també a Val di Fassa va ser 19ª, per continuar a Orcieres amb una 13ª i una 20ª posició, i ara la 14ª de St. Anton.

Dijous, Moreno torna a competir en un altre descens de la Copa d’Europa, i divendres ho farà al supergegant, també de Copa d’Europa i a la mateixa estació austríaca.

Deixa un comentari

Previous post La Festa del Nòrdic, el 12 i 13 de febrer a Naturland
Next post Dos podis (2a) per a Jordina Caminal als supergegants de Passo San Pellegrino

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint