Cande Moreno s’adapta a les dificultats d’esquiar velocitat a Europa

És una situació que tots els països estan patint.La manca de neu, molt necessària per lapreparació de pistes de velocitat per les disciplines de supergegant i descens, estàafectant a tots els equips que troben moltes dificultats per poder esquiar a Europa a aquestes alçades de lany. Lestructura de Cande Moreno també ho està patint. De fet, la setmana passada va ser a Cervinia, on només va poder esquiar un dia.

A finals de la setmana passada Cande Morenoes va desplaçar a Cervinia per entrenar, però lestació només va obrir, finalment, un dia que landorrana va aprofitar per tornar a esquiar i agafar sensacions. Amb tot, les dificultats són grans i així ho explica el seu entrenador, Simon Bastelica: Hem pogut fer poca cosa en aquest camp, però sabem que és part del joc. Al final hem tornat abans de temps i també tornarem a Cervinia, si és possible, quan abans millor. Tornarem a esquiar abans de les primeres carreres.

Bastelica, que recorda que per la Cande hi ha un projecte a mitjà i llarg termini per elevar el nivell i intentar ser en un futur la més ràpida, explica que no queda una altra que adaptar-se al temps i ara mateix als Alps la situació és molt complicada. De fet, segons ha afirmat lentrenador, diumenge, dilluns i dimarts hantancat lestació i sha dacceptar i ens hem dadaptar, així que ara mateix Cande sestà preparant físicament, segueix la seva preparació.

La idea de lequip és tornar a Cervinia per poder entrenar dos dies abans del primer entrenament oficial de descens de la primera cita de la Copa del Món, que està previst el dimecres 15 de novembre. En qualsevol cas, Bastelica treballa en la preparació de lesquiadora andorrana perquè estigui a tope al mes de gener.

Deixa un comentari

Previous post Les germanes Muratet acaben amb el 50% dels punts al Mallorca Chess Woman 2023
Next post Albert Llovera a La Nucia