Canillo dona la benvinguda a l’Olympus Race

L’Olympus Race Andorra arriba a la seva quarta edició el pròxim cap de setmana amb la gran novetat d’una nova ubicació, la parròquia de Canillo. El Comú ha apostat per aquest esdeveniment que incorpora diverses modalitats de cursa amb obstacles i que ha superat enguany les espectatives d’inscrits amb un total de 620 corredors. L’Olympus Race Andorra és l’esdeveniment d’aquestes característiques d’Espanya i Andorra que compta amb més participants federats d’Espanya, segons ha explicat aquest matí Guillermo López-Cross, un dels fundadors i director de la cita esportiva. Canillo reunirà esportistes majoritàriament d’Espanya (75% inscrits), França (6%) i d’altres destinacions com ara Andorra, Bèlgica, Regne Unit, Alemanya i Portugal. Un dels trets que ha remarcat López-Cross és l’increment d’inscripcions de dones que s’ha situat en un 31%. En aquesta línia, ha confirmat la participació de Jessica Izquierdo, campiona d’Espanya de cursa d’obstacles 2023 (OCR).

Pel que fa a les modalitats, l’Olympus Race Andorra presenta dissabte 8 de juliol una prova per a esportistes més experimentats (Zeus) de 14 km amb 35 obstacles i 800 metres de desnivell. Aquest mateix dia també es disputarà l’Atenea Open (dificultat mitjana) de 8 km amb 15-20 obstacles i 400 metres de desnivell. A la tarda tindrà lloc la Hercules Family Kids, un cursa de 3 km amb 15 obstacles per gaudir en família. De cara a diumenge 9 de juliol, el programa inclou la prova Cronos Track, una prova ‘Ninja’ en la qual cal superar 150 metres d’obstacles amb el menor temps possible. Tal i com ha destacat el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, totes les curses es desenvoluparan en diferents emplaçaments de la parròquia i amb un denominador comú: “l’exigència i la varietat de les proves, les espectaculars vistes i la cirereta del pastís: els participants travessaran el Pont Tibetà de la Vall del Riu d’anada i tornada”. I ha afegit:

“Hem apostat pel patrocini d’aquest l’esdeveniment perquè encaixa amb la nostra voluntat d’oferir activitats esportives a l’aire lliure durant tot l’estiu que complementin l’oferta cultural i d’oci permanent a la parròquia”.

Foto: Comú de Canillo.

Deixa un comentari

Previous post Adrià Romero el representant andorrà en el torneig F1 2023 del DreamHack a València
Next post Sis representants del Morabanc Andorra premiats a la nit del bàsquet lleidatà