Canvi de tendència de Xavi Cardelús en els segons lliures de Portimao

La segona jornada d’entrenaments lliures previs a la segona prova del Moto2 European Championship que es disputarà dilluns a Portimao ha estat molt més positiva per Xavi Cardelús que la celebrada divendres, en la qual, un trencament de motor i les aturades a causa de caigudes d’altres pilots, no li van permetre treballar com tenia previst.

Ja a la primera de les dues sessions del dia, l’andorrà ha obtingut el sisè millor registre i amb una volta ràpida de 1:47.72 s’ha situat a 8 dècimes de segon del seu company d’equip Niki Tuuli que ha estat segon. En aquesta sessió, Cardelús i els seus tècnics han recuperat el temps perdut ahir a causa de les diferents incidències ja esmentades.

A la segona sessió del dia, les coses han anat encara més be ja que la volta ràpida ha estat quatre dècimes millor que la de la sessió matinal i amb un 1:47.36, Cardelús s’ha classificat quart a 1.2 del millor registre de la categoria.

L’andorrà valora d’aquesta manera la segona jornada d’entrenaments lliures prèvia a aquesta segona cita de la temporada: “Avui les coses han anat francament be i he anat de menys a més. Començàvem amb una mica de pressió per recuperar el temps perdut ahir, però tot ha anat bé des del primer moment i, al matí hem pogut acabar de provar el que ens va quedar pendent d’ahir aconseguint ja un temps força bo. A la tarda encara ha anat molt més be perquè he pogut rodar 4 dècimes més ràpid gairebé des del començament i, al final de la sessió encara he pogut esgarrapar alguna mil·lèsima a l’última volta. Tots plegats hem fet un bon treball i el resultat ha estat realment positiu ja que estic  a poc més d’un segon de la teòrica pole, però a 6 dècimes del segon millor temps que ha aconseguit el meu company d’equip Niki Tuuli. Crec que encara puc millorar quatre cosetes més i estic també content perquè, des del punt e vista físic, m’he trobat força be.”

Les dues sessions d’entrenaments classificatoris de diumenge es celebraran a partir de les 11:15 i les 14:20 i tindran una durada de 40 minuts cadascuna.

Deixa un comentari

Previous post El calendari del Morabanc Andorra a l’EuroCup
Next post El ciclisme: la manera de treballar “cardio” de Margot Llobera