Canvi del recorregut de l’Individual Race de la WC ISF Comapedrosa Andorra

El proper 21 de gener, Arinsal acollirà la prova Individual Race de la Copa del Món ISMF Comapedrosa Andorra, una de les proves d’alta muntanya més impactants. Aquesta prova tenia com a objectiu final arribar al Pic de Sanfons, ubicat a 2880 m, però les últimes nevades i l’acumulació de neu, no permeten assolir aquesta fita. Tot i això, el LOC ja tenia previst un pla alternatiu en cas que les condicions meteorològiques poguessin afectar.

El circuit escollit ha estat el C1, una ruta que es realitzarà íntegrament dins del domini esquiable de Pal Arinsal, concretament al sector d’Arinsal i que té com a meta arribar al Pic Alt de la Capa, ubicat a 2570 metres amb un desnivell total de 1400 metres.

Les condicions d’aquest circuit, tot i dur-se íntegrament al domini esquiable del sector d’Arinsal, continua mantenint les mateixes característiques d’alta muntanya així com el seu alt nivell esportiu.

2 DIES PER LA COPA DEL MÓN

El proper divendres 20 de gener, Arinsal acollirà la 12ª edició de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya, Comapedrosa Andorra. En total, Andorra comptarà amb la presència de més de 120 corredors procedents de 20 països. A les 17h del divendres, se celebrarà la cerimònia d’obertura i l’entrega dels dorsals top 5 masculí i femení.

Deixa un comentari

Previous post Caminal planteja un bon esquí en la prèvia al descens del Mundial júnior
Next post Dues medalles més per Andorra a la tercera jornada del Borrufa