Canvi d’horaris de Caldea a partir del 14 de setembre

Caldea manté els horaris actuals d’obertura del Termolúdic i d’Inúu fins al pròxim dia 13 de setembre i, a partir del dilluns 14 de setembre els modifica de nou.

Els nous horaris seran els següents:

  • Termolúdic/Orígens: de diumenge a dijous, de 10 h a 22 h, i divendres i dissabtes de 10 h a 00 h
  • Inúu: de dilluns a dijous, de 12 h a 20 h; divendres i dissabtes de 10 h a 00 h i diumenges de 10 h a 22 h
  • Likids: l’spa d’accés exclusiu per a infants seguirà tancat tota la tardor i Caldea no admetrà l’accés d’infants de 3 a 4 anys al Termolúdic.

Al llarg de la tardor, la companyia ha planificat diversos tancaments per a la realització de treballs tècnics:

  1. Al Termolúdic, els tancaments parcials afectaran dues instal·lacions: d’una banda els Aquamassatges, que ara mateix estan tancats i es reobriran el dia 1 d’octubre. I d’altra banda la nova llacuna panoràmica, que romandrà tancada els dies 21 i 22 de setembre. La resta d’instal·lacions termals estaran obertes, incloses les saunes i els banys turcs.  
  2. Inúu estarà totalment tancat al públic del 28 de setembre al 2 d’octubre, ambdues dates incloses.

A Caldea, seguiran monitoritzant la situació epidemiològica i aplicant mesures extraordinàries de prevenció. Es mantenen els protocols més extrems per a la neteja i desinfecció dels espais i per al tractament de les aigües però, davant d’aquesta situació i, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, continua la limitació d’aforament al 50% de la capacitat total. Consulta aquí les mesures de prevenció de Caldea.

Deixa un comentari

Previous post El Vallbanc FC Santa Coloma vol passar ronda
Next post Al setembre s’iniciarà la repoblació de perdiu xerra