Dissabte, gener 16, 2021
Banner Top
Canvi d’horaris de Caldea a partir del 14 de setembre

Caldea manté els horaris actuals d’obertura del Termolúdic i d’Inúu fins al pròxim dia 13 de setembre i, a partir del dilluns 14 de setembre els modifica de nou.

Els nous horaris seran els següents:

  • Termolúdic/Orígens: de diumenge a dijous, de 10 h a 22 h, i divendres i dissabtes de 10 h a 00 h
  • Inúu: de dilluns a dijous, de 12 h a 20 h; divendres i dissabtes de 10 h a 00 h i diumenges de 10 h a 22 h
  • Likids: l’spa d’accés exclusiu per a infants seguirà tancat tota la tardor i Caldea no admetrà l’accés d’infants de 3 a 4 anys al Termolúdic.

Al llarg de la tardor, la companyia ha planificat diversos tancaments per a la realització de treballs tècnics:

  1. Al Termolúdic, els tancaments parcials afectaran dues instal·lacions: d’una banda els Aquamassatges, que ara mateix estan tancats i es reobriran el dia 1 d’octubre. I d’altra banda la nova llacuna panoràmica, que romandrà tancada els dies 21 i 22 de setembre. La resta d’instal·lacions termals estaran obertes, incloses les saunes i els banys turcs.  
  2. Inúu estarà totalment tancat al públic del 28 de setembre al 2 d’octubre, ambdues dates incloses.

A Caldea, seguiran monitoritzant la situació epidemiològica i aplicant mesures extraordinàries de prevenció. Es mantenen els protocols més extrems per a la neteja i desinfecció dels espais i per al tractament de les aigües però, davant d’aquesta situació i, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, continua la limitació d’aforament al 50% de la capacitat total. Consulta aquí les mesures de prevenció de Caldea.

Banner Content
Tags: ,

0 Comments

Leave a Comment