Canvi d’imatge del CE Sant Julià que passa a dir-se LAUesport

LAUesport és el nou nom del Centre Espotiu. Després del seu naixement l’any 1988, la instal·lació vol assolir nous reptes i és per això que s’ha apostat per un canvi d’imatge i marca.
 
Segons ha explicat el cònsol major el que es vol aconseguir amb aquesta modernització és donar una nova dinàmica a l’esport de la parròquia, però també s’aprofitarà per potenciar tot l’aspecte relacionat amb l’àmbit inclusiu.
 
Un altre dels elements significatius és que amb aquest canvi es vol augmentar la fidelització dels socis, tal com ha indicat el director de LAUesport, Oscar Balcells.

Optant per la paraula “Lau” s’ha volgut mantenir l’arrel de la parròquia i la seva idiosincràsia. Quant al logotip, s’ha aprofitat per modernitzar la figura que ja hi havia adaptant la imatge a l’actualitat i seguir afavorint els sentiments de pertinença i identificació. També s’han adequat els colors a aquesta nova imatge, que d’ara endavant seran l”spring green’, un verd viu que vol representar símbols de creixement, i el ‘mardi gras’, un color que potencia l’anterior i que aporta sentiments com la passió, segons ha explicat Balcells.

Amb aquest canvi, es volen millorar els serveis per als usuaris adults, sense deixar de banda els infantils. De fet, ja s’ha incorporat el pàdel  i també s’ha ampliat la relació horària, arribant, fins i tot, a oferir servei els diumenges. Si alguna cosa representarà LAUesport és la il·lusió i aconseguir reptes, segons manifesta el director del centre.

Pel que fa a l’aspecte inclusiu, durant la roda de premsa s’ha anunciat una col·laboració amb l’FC Ranger’s, que gaudirà de les instal·lacions del centre a un preu reduït i, com a contraprestació, potenciaran el món del futbol entre les persones amb necessitats especials, ensenyant les tècniques principals i oferint sessions de monitoratge. Aquesta diferenciació ha estat un dels punts claus sobre els quals s’ha treballat, ja que malgrat que hi ha altres entitats que també potencien la part inclusiva, la voluntat de LAUesport és fer aquest treball de forma continuada. A curt termini, també és previst signar convenis d’aquesta mena amb Naturland, Go and Padel o Cable Mútua.

Actualment, LAUesport compta amb unes 1.000 socis adults i 500 infants inscrits en els diferents cursos.

Moment de la presentació. Foto: Comú Sant Julià de Lòria.

Deixa un comentari

Previous post Soldeu El Tarter es prepara per les FInals de la Copa d’Europa d’esquí alpí
Next post Tot preparat per l’OTSO 25K

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint