Cap de setmana “mogudet” per Hotel Plaza Ski Cycling Team

L’equip de ciclisme Hotel Plaza Ski Cycling Team ha tingut un cap de setmana mogudet degut a la seva participació a la 9a edició de la Cursa Isaac Gàlvez i el 71è GP d’Òdena.

El Dissabte es va disputar la 9a. Cursa Isaac Galvez, Campionat de Catalunya, cursa trenca-cames de 128 quilòmetres de recorregut amb nou trams de camí rural pel Penedès on la col·locació i la sort era important per poder acabar-la. Des de l’inici s’ha rodat molt ràpid i els equips grans han controlat les escapades. Finalment la cursa s’ha decidit a l’esprint que ha guanyat Marc Brustenga l’actual campió de Catalunya. Pel que fa als corredors de l’H.Ski Plaza Cycling Team, Oscar Cabanas ha punxat al km 109 quan estava al grup principal, tot i això  ha finalitzat el 65è a 2’03 minuts del guanyador. Sergi Martín ha patit una caiguda sense conseqüències i ha pogut finalitzar la prova en 98ena posició. Marc Saura i André Moutinho no han finalitzat la prova, el primer per una punxada a l’inici de la cursa, i el segon per problemes mecànics.

Pel que fa a diumenge en el 71è GP d’Òdena, prova puntuable pel Trofeu Joan Casadevall, l’equip H.Ski Plaza Cycling Team ha realitzat una gran feina sense recompensa final. La cursa, com sempre, una de les més exigents del calendari amb un recorregut selectiu de 150 quilòmetres, ha hagut d’ésser neutralitzada en els primers quilòmetres a causa d’una important caiguda de corredors. Un cop represa la marxa, s’han produït diversos intents d’escapada. Mauro García entrava en l’escapada inicial amb 6 corredors més agafant una distància màxima sobre el pilot principal de 3’20 min. La resta dels corredors de l’equip s’han mantingut al pilot principal. Finalment el millor classificat ha estat Miquel Martínez que ha arribat a 1’50min. del guanyador David Gómez. Oscar Cabanas que ha tornat ha punxar a falta de 25 km per meta ha entrat el 87è a 3’27 min. Marc Saura i André Moutinho han estat 110è i 111è respectivament, mentre que Sergi Martín i Guillem Ges s’han vist obligats a abandonar per problemes físics.

Foto: Hotel Plaza Ski Cycling Team

Deixa un comentari

Previous post 5è i 16è lloc per Marc i Miquel Font a Portugal
Next post Soldeu El Tarter acollirà les Finals de la Copa d’Europa del 2022