Cap Verd, el 7 d’octubre a l’Estadi Nacional

La selecció nacional ha tancat un amistós per al 7 d’octubre contra Cap Verd a l’Estadi Nacional. Aquest partit es disputarà la setmana prèvia als enfrontaments contra Malta a casa i Illes Fèroe a domicili, corresponents a les jornades 3 i 4 de la UEFA Nations League, respectivament.

Cap Verd és la selecció número 78 segons el Rànking FIFA. Hi ha un precedent amb el combinat africà que data del juny del 2018, quan tots dos equips en van enfrontar a l’Estadi Municipal Almada (Setúbal, Portugal). El partit, també de caire amistós, va finalitzar 0-0. Llavors, Cap Verd ocupava la 58a posició al Rànking FIFA i aquest empat sense gols va suposar per a Andorra el segon partit consecutiu sense perdre, acumulant 207 minuts sense encaixar cap gol en la que acabaria sent la millor ratxa de la història de la selecció tricolor. A més, Joan Cervós i Marc Ferré van disputar els seus primers minuts amb la samarreta de l’absoluta.

El seleccionador nacional, Koldo Álvarez, valora l’enfrontament contra Cap Verd de la següent manera: “Es tracta d’una vella coneguda i ens serà molt útil de cara als dos partits de la UEFA Nations League davant Malta i Illes Fàroe, malgrat que els dos rivals tenen un Rànking FIFA més modest” (184 i 110, respectivament) que el combinat africà, 78 del món.