Cardelús 10è a la Jerez1

Aquest dissabte s’ha disputat a Jerez la primera de les dues curses del Moto2 European Championship programades per a aquest cap de setmana en la qual, Xavi Cardelús s’ha classificat 10è.

L’andorrà sortia des de la quarta fila de la graella i a la sortida ha mantingut la posició. Al llarg de les primeres voltes ha estat rodant al grup que optava a la setena posició i ha mirat de recuperar algun lloc, però no li ha estat possible fins a la segona meitat de la prova. A partir d’aquell moment ha començat a rodar a un ritme lleugerament superior als pilots que el precedien i ha anat retallant diferències per situar-se 11è a 7 voltes del final i superar Fermin Aldeguer a l’última volta, acabant 10è i amb una volta ràpida de 1.44.797

El fet de començar la cursa des d’una posició força endarrerida de la graella i no haver tingut uns entrenaments totalment satisfactoris, han estat els factors que han propiciat que el pilot de l’Stylobike Team no pogués lluitar pel Top5 que havia aconseguit amb regularitat a les primeres proves de la temporada.

Cardelús comenta així el que ha passat avui al traçat andalús: “No estic content de com han anat les coses avui perquè se que puc estar entre els 5 primers, però el fet de no haver-me trobat del tot a gust a sobre de la moto al llarg de tots els entrenaments i sortir des de la quarta fila de la graella, m’han impedit aconseguir un millor resultat. A la sortida no he pogut recuperar posicions perquè tenia massa pilots a la trajectòria i quan el grup s’ha anat allargant m’ha costat remuntar fins que hem arribat a la meitat de la cursa. A partir d’aquell moment he pogut rodar un pel més ràpid que alguns dels pilots que tenia davant i retallar l’avantatge que m’havien pres. Finalment, a l’última volta, he aconseguit situar-me desè. Espero que puguem torbar algun detall perquè em pugui trobar un pel més còmode per poder estar demà als llocs que sé que puc i he d’ocupar”.

La cursa de diumenge començarà a les 13:00.

Deixa un comentari

Previous post El Gimnàstica Egiba de Manresa fa una estada a Encamp
Next post L’FC Andorra guanya 2-1 al Martorell