Cardelús 9è a la primera cursa de MotoE de Misano

Xavi Cardelús s’ha classificat 9è a la primera de les dues curses de la Copa del Mon Enel de MotoE programades per a aquest cap de setmana al circuit Marco Simoncelli de Misano.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing, que sortia des de la quarta fila de la grella, ha recuperat dues posicions a la primera volta i s’ha arribat a situar al sisè lloc al llarg de la primera meitat de la segona, però una volta després n’ha cedit 3 més per baixar fins el 10è lloc i situar-se 9è una volta després fins el final de la penúltima cursa de la temporada que s’acabarà demà en aquest Gran Premi de San Marino.

L’andorrà ha fet la sisena volta ràpida de la cursa amb un temps de 1’43.828 que ha estat 6 dècimes de segon més lent que la millor volta de la prova. Ara suma 27 punts en la provisional d’un Campionat on les lesions l’han deixat sense participar en un bon grapat de Grans Premis.

Cardelús explica així el que ha passat a la penúltima cursa de la temporada de la competició de motos elèctriques: “No acabo d’estar del tot satisfet de com han anat les coses a la cursa d’avui. He fet una bona sortida i a la primera volta ja he avançat dos pilots. A la primera part de la segona he millorat una posició més, però després m’han superat tres rivals quan ens hem quedat rodant al segon grup de la cursa darrere els 5 pilots que l’encapçalaven i ja no he pogut millorar més posicions. Hem fet tots els entrenaments rodant en solitari i quan m’he quedat al segon grup em costava trobar llocs per avançar ja que no estava còmode del tot. El fet d’haver marcat la sisena millor volta de la prova és una bona notícia malgrat que el resultat final no ha estat el que volíem. Demà espero tancar la temporada amb una millor posició”.

Diumenge es disputarà la segona. El seu començament està programat per a les 15’30.

 

Deixa un comentari

Previous post L’absoluta femenina remunta per guanyar Liechtenstein 3-1
Next post Eszter Abraham única representant d’Andorra en l’Europeu màster de natació